Skip to main content

ALTID GODT HÅNDVÆRK
NÅR VI UDFØRER FUGEARBEJDE OG OMFUGNING

Lidt om fugning / reparationer

​Manglede vedligeholdelse eller forkert udført fugearbejde og omfugning kan føre til, at fugt begynder at løbe inde i muren. Det kan i værste tilfælde ødelægge husets isolering, men det kan også føre til råd og svamp.

 

OMFUGNING OG ANDET FUGEARBEJDE
MED MØRTEL

​Hos Jacob Norup stiller vi vores erfaring og viden til rådighed i forhold til enhver form for fugning og omfugning – herunder udskiftning af mørtel. Udvendige skader kan føre til frostskader, men både ind og udvendige skader i murværket kan føre til, at der trænger fugt ind i murværket.

Manglede vedligeholdelse eller forkert udført fugearbejde og omfugning kan føre til, at fugt begynder at løbe inde i muren. Det kan i værste tilfælde ødelægge husets isolering, samt føre til råd og svamp.

Altid godt håndværk når vi udfører fugearbejde og omfugning

​Vi har mange års erfaring med fugearbejde eller omfugning. Vi lægger altid vægt på godt håndværk og høj kvalitet, når vi reparerer i forbindelse med omfugning og andet fugearbejde. Vi sørger naturligvis for afdækning.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om omfugning og andet fugearbejde af facader, vinduer, døre og badeværelser samt andre vådrum.​

Du kan ringe på telefon  27 113 113 eller udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi sender dig et uforpligtende tilbud.

Murbier

Et angreb af murbier ses som en serie af små  huller i fugerne.
Hvordan kan det løses?
Måden at fjerne murbier på er at lave nye fuger. Det vil sige, fjerne den gamle mørtel og fuge muren med ny og stærk mørtel. På den måde forsvinder murbierne, og de har ingen mulighed for at komme igen.

Udskiftning af fuger på gavle eller facader

Mørtelfuger har ikke kun en betydning for helhedsindtrykket af din facade, de har også en betydning for tætheden og holdbarheden af murværket. Derfor er det vigtigt, at fugerne i dit murværk er udført korrekt, og at eventuelle skader bliver udbedret løbende.

Den gamle fuge fræses ud

Hvis fugerne er hele, fine og uden huller, så er der en god chance for, at fugerne er gode og stærke. Hvis der derimod er mange revner i fugen eller er steder, hvor fugen helt mangler, så er det tid til at få murværket fuget om.

  • Murbier