Skip to main content

Terrazzogulve 
Vi sliber og renser
ældre terrazzogulve

SLIBNING AF TERRAZZOGULV

Priseksempel for afslibning samt forsegling

0 – 2 m² = 2.150,- ekskl. moms.

2 – 3 m² = 2.650,- ekskl. moms.

3 – 4 m² = 3.150,- ekskl. moms.

4 – 5 m² = 3.600,- ekskl. moms.

RING og få et godt tilbud 27 113 113

Slibning af terrazzogulv

Terrazzogulve, der ikke er blevet vedligeholdt korrekt, kommer over tid til at se grimme og misfarvede ud. Dette sker ofte, fordi man glemmer at fjerne vand fra gulvet efter badet, hvilket medfører kalkpletter, som samler skidt og smuds.
Da terrazzogulve ikke tåler syre og eddike, er det vigtigt at man ikke begynder at rense gulvet selv, men hyrer en fagmand.

Kan det betale sig

En rensning af terrazzogulv eller marmorgulv kan være en god alternativ løsning til at få lagt nyt gulv, når man ønsker at få gulvet frisket op, eller hvis det er så slidt, at der skal tages hånd om det.

Oftest er der store besparelser at hente, når man vælger slibning af marmorgulve og terrazzogulve frem for et helt nyt gulv. Efter slibningen vasker vi gulvet over og behandler det to gange med forsegling. Forseglingen udføres for at beskytte gulvet mod slitage samt gøre den fremtidige vedligeholdelse nemmere.

Stor erfaring med slibning af terrazzogulv og marmorgulv

Norup murerservise har over 10 års erfaring med slibning af terrazzogulv og marmorgulv, og det er jeres garanti for et solidt resultat.

Vi vægter vores kunders tilfredshed højt og sætter en dyd i at levere en løsning, som alle parter kan være stolte af.

FORDELENE VED AT BENYTTE TERRAZZO

I og med at terrazzo, på trods af sin hårde overflade, er et fleksibelt materiale, har den mange praktiske formål, og er derfor nem at arbejde med. Afhængig af hvad dit ønske og formål er, så kan du med de forskellige muligheder af farveblanding vælge netop den terrazzo belægning, som passer ind i din indretning, og dermed give rummene i din bolig en karakteristisk charme. Om du ønsker terrazzo i lys, mønsteret, mørk eller sort, så er mulighederne mange for dig. Selve belægning er kun velegnet til indendørs brug. Terrazzo er nem at rengøre, men tåler ikke syre, kalkfjerner eller andre skrappe rengøringsmidler. Til gengæld kan du med fordel benytte en fugtig klud til daglig rengøring og specielle rengøringsmidler egnet til formålet, når hovedrengøringen står for tur. Med terrazzo kan du skabe dit helt eget udtryk i dit hjem, da du aldrig finder to terrazzogulve eller terrazzo bordplader, som er ens. Om du ønsker terrazzo på badeværelset, i køkkenet eller som gennemgående gulvbelægning, er det en mulighed for dig. Denne form for belægning er desuden kendt for at være slidstærkt, og holder som regel i flere generationer.  

I forhold til de mange andre muligheder for belægning, er dette derfor et økonomivenligt materiale, som du kan nyde i mange år i fremtiden.

Et terrazzo gulv, bordplade eller anden udsmykning, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser, har uendelige muligheder, og er med andre ord et unikt håndværk, som med de mange farvekombinationsmuligheder gør det muligt for dig at skabe dit eget klassiske og tidløse udtryk i din bolig. Mulighederne med terracotta er ligeledes italiensk, og betyder som nævnt tidligere, brændt jord og er ler, støbt som fliser. Disse gennemfarvede fliser, hvor ikke to er ens, findes typisk i alle mulige farver, så du kan udvælge netop den kombinationsmulighed, du ønsker. De håndlavede terracotta fliser er populære, da de er praktiske, dekorative, og skaber et unikt udtryk i ethvert hjem. Ligesom terrazzo er terracotta gulve nemme at rengøre, og har mange års holdbarhed med fliser af høj kvalitet, som kun bliver pænere med årene.

Historisk håndværk

Terrazzo (fra italiensk) er et materiale fremstillet af skærver af marmor, der blandes med et bindemiddel som for eksempel hvid, grå eller indfarvet cement. Terrazzo er et fleksibelt materiale, som trods sin hårde overflade rummer muligheder for at lade fantasien få frit spil. Materialet er traditionelt blevet anvendt til gulvebelægning, hvor man udlægger en grødet blanding af marmorskærver og cement på et betongulv. Efter nogle dages hærdning, våd eller tørslibes belægningen, hvorefter man har et holdbart og fugefrit gulv,

Terazzo kan også anvendes til fremstilling af bordplader, håndvaske, badekar, havemøbler, krukker og fontæner.